Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورعلی معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان و دبیر شورای سلامت کیش با اشاره به اعمال محدودیت های 2 هفته ای با هدف جلوگیری از تغییرشاخص رنگبندی کیش از نارنجی به قرمز گفت: رسانه ها نقش مهمی در آگاهی مردم برای رعایت جدی دستور العمل های بهداشتی دارند، بر همین اساس صدا و سیما و رسانه های کیش باید در خصوص تولید گزارش های خبری و تصویری با موضوع حساسیت رعایت مقررات بهداشتی در مناطق نارنجی اهتمام بورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای سلامت کیش بخشی از کنترل شیوع ویروس را در گرو رفتار مردم و بخش دیگر را پیگیری، تمهیدات و مداخلات مراکز بهداشتی عنوان کرد و گفت: تلاشگران صدا و سیما و رسانه ها انتظار می رود تا در چنین شرایطی موضوع رفتارهای پیشگیرانه را در دستور تولید گزارش و خبر قرار دهند.

پورعلی همچنین افزود: ایجاد محدودیت ها باید متناسب با رنگبندی مناطق با نگاه وضعیت مجور لحاظ شود تا با همین رویکرد استمرار فعالیت بخش ها ی اقتصادی را حفظ کنیم.

محمدرضا رضانیا سخنگوی شورای سلامت جزیره در تشریح وضعیت آماری مبتلایان و نفرات بستری به دلیل ابتلا به کرونا در کیش گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون 3 هزار و 577 بیمار مثبت در جزیره کیش شناسایی شده که در روزهای اخیر این روند به شدت افزایشی بوده است.

وی افزود: از روز شنبه این تعداد سیر صعودی داشته و حدود 20 درصد به تعداد تست ها افزوده شده است که نسبت به اسفند 99 حدود 5 برابر افزایش را نشان می دهد.

سخنگوی شورای سلامت کیش با بیان این که 70 درصد موارد مثبت مسافرانی بودند که در جزیره کیش آزمایش داده‌اند، افزود: متاسفانه برطبق اعلام سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونای کشور ویروس جهش یافته انگلیسی در تمام کشور در حال چرخش بوده و قدرت و شدت سرایت آن بسیار بیشتر از نوع  چینی است.

رضانیا گفت: طی روز گذشته 5 مورد بیمار مثبت در بیمارستان بستری شدند که در مجموع تعداد بیماران بستری در بیمارستان به 10 نفر رسیده است و 5 بیمار نیز در نقاهتگاه کیش بستری هستند.

سخنگوی شورای سلامت کیش تصریح کرد: روند رشد بیماران مثبت و بستری به شدت افزایشی بوده و این امکان وجود دارد که در صورت عدم توجه به موقع وضعیت جزیره کیش قرمز و حتی منجر به تعطیلی گسترده در سطح جزیره گردد.

وی با بیان اینکه نرخ بستری ها نسبت به مدت مشابه در ماه گذشته 4 برابر شده سفرهای نوروزی و دورهمی های خانوادگی را از عوامل اصلی در انتشار و انتقال ویروس کرونا عنوان کرد.

دکتر محمدرضا رضانیا از توقف فعالیت صنوف پر تجمع و پر خطر به مدت 14 روز خبر داد و گفت:  رقم مثبت مبتلایان و بیماران بستری نشان دهنده شدت افزایش شیوع ویروس کرونای انگلیسی و کاهش رعایت دستورات بهداشتی در اماکن عمومی، بازار ها، سیستم حمل نقل بوده که زنگ خطری برای جزیره محسوب می شود و روند افزایشی بسیار نگران کننده است و در صورت سهل انگاری، عدم توجه به موقع و انجام تدابیر لازم، تاب آوری بیمارستان با مشکل مواجه خواهد شد.

وی با بیان اینکه امکان مواجهه با بحران در 2 هفته آینده برای کیش بسیار زیاد است و اپیدمی با تصمیمات منطقی و صحیح باید در همین نقطه کنترل شود گفت: رعایت قوانین و مقررات و نظارت ها نیمی از راه حل موضوع است و از سوی دیگر ایجاد محدودیت ها به جلوگیری از خسارات و بحران های جدی کمک بزرگی خواهد کرد.

رضا نیا تاکید کرد: اعمال محدودیت و در اولویت قرار دادن سلامت می تواند موجب حفظ شرایط اقتصادی کیش در ماه های آینده از گزند خسارات و ضرر و زیان باشد.

توقف کامل فعالیت جنگ ها، کنسرت ها، کشتی های تفریحی و دلفیناریوم به مدت 2 هفته ، همچنین کاهش ظرفیت پذیرش رستوران ها و کافی شاپ های دارای موزیک زنده و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در این جلسه تصویب شد.

تعطیلی پلاژ بانوان و آقایان، کلوپ های تفریحات دریایی و پارک آبی که مراکز تجمع محسوب می شوند نیز به مدت 14 روز به تصویب رسید.

باشگاه های ورزشی نیز برای جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس به مدت 2 هفته تعطیل شد.

توقف تمامی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، سمینار ها و همایش ها، همچنین تعطیلی مدارس، حوزه های آموزشی و امتحانی، دانشگاه ها، کلاس های موسیقی و هنر، آموزشگاه های خصوصی از دیگر مصوبات این جلسه از شورای سلامت بود.

همچنین دورکاری کارکنان ادارات ونهاد ها و فعالیت با 50 درصد نیروها بر اساس اولویت بیماران زمینه ای و خاص با تایید مقام مافوق در این نشست به تصویب رسید.

کارمندان ادارات و نهاد ها می بایست پس از بازگشت از مرخصی حداقل 3 روز در خانه بمانند و در صورت مشاهده علایم اقدام به انجام تست کنند و در غیر این صورت می توانند به فعالیت خود در محل کار ادامه دهند.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: کیش لغو کنسرت ها سعید پور علی شورای سلامت کیش محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها